Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Lej højtalere hos LejFesten.dk og få god lyd hele vejen!
Vi har mange forskellige typer anlæg afhængigt af formålet. Men langt de fleste af vores udlejninger er til fester for unge og voksne til privatfesterbryllupperfirmafester og julefrokoster.

Forestil dig at holde fest – fest med et helt vanvittigt godt anlæg, hvor du kan spille højt og det lyder fedt! Ingen skratten eller udfald! Vi garanterer dig at du kan leje et fedt anlæg med masser af power og bas til at fuldende dit arrangement.

Lej lys hos os – lyd som du ikke glemmer igen
God lyd er vanedannende og typisk vender vores kunder tilbage igen af den årsag, at festen aldrig bliver den samme uden et fedt anlæg. Vi tilbyder anlæg i små og store størrelser, men hvis du vælger vores anlæg til +200 personer, så har du virkelig lejet et anlæg, der kan blæse enhver fest fuldstændig i stykker. Du vil blive ellevild, når du finder ud af, hvad det kan bruges til, og vi garanterer dig at du hellere vil beholde det selv end at aflevere det igen! 

Pakken indeholder det hele
Når du lejer højtalere med god lyd hos os, så indeholder pakken alt, hvad du skal bruge. Som regel kommer udlejningen af højtalere med stativer og alle kabler. Selve anlægget af pakket i tasker og beskyttelsescovers, så det ikke kommer tilskade. Tag et kig på vores højtalerpakker til leje for weekenden her.
Vores tophøjtalere er aktive er er udstyret med 12″ og 15″ basenheder til at sætte ordentligt gang i den sygeste fest. Vores subwoofere og bundkasser er 18″ basenheder. Vi lover dig, at kan du godt lide bas, så er vores subwoofere det helt rigtige valg til at sætte gang i selv den tyndest befolkede festlighed!

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores butikker og i vores online udvalg.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)