Samarbejdspartnere

Vi har nogle virksomheder, som vi samarbejder med allerede nu. Det skal skildres på vores side om samarbejde her.

Kirkhedegaard

Hos kirkhedegaard.dk leveres unikke totalarrangementer med madoplevelser efter dine behov i hele Danmark. Med et særpræget veluddannet køkken og mad til enhver anledning anbefaler vi med de varmeste ord kirkhedegaard.dk, når du skal have lavet mad til fødselsdag, reception, bryllup, konfirmation, firmafest eller hvad der nu står for døren.
Prøv deres prisberegner  og find den pris og det indhold, der passer perfekt til jeres drømmeaften. Du kan lave tilvalg som f.eks. fri bar, bestik og service, duge og meget andet!

Vi leverer hvert år udstyr og DJ’s til adskillige fester, hvor kirkhedegaard.dk også er leverandører. De skal have store roser for at have alting under kontrol – hele tiden. Ingenting sker tilfældigt og det ses tydeligt på deres yderst professionelle og veluddannede kokke og tjenere, der ligeledes har et bredt kendskab til sammensætningen af mad og vin.

Vi opfordrer dig til at få en uforpligtende snak med dem omkring din næste fest. Kirkhedegaard.dk har ligeledes fantastiske kompetencer og viden om festlokaler og feststeder, vine og drikkevarer og ikke mindst menu’er, buffet’er, private dinners og deres meget populære madklub, der afholdes månedligt