Om Lejfesten

Lejfesten ApS er et af landets førende udlejer af lyd og lys til private og virksomheder og ydermere udlejning af DJ’s. Vi bestræber os på at udleje højtalere og festlys i allerbedste kvalitet og med brugervenlighed i særklasse.

 

Ejerne bag Lejfesten.dk er Theis og Rasmus, som har beskæftiget sig med udlejning af højtalere og mobildiskotek i mange år. Igennem tiden er firmanavnet ændret et par gange men grundstenene er fulgt med hele vejen og butikken udvidet gevaldigt.
Lejfesten ApS er stiftet som værende den holdbare løsning inden for udlejning og landsdækkende DJ-service – vi vil være danskernes foretrukne valg, når det handler om leje af højtalere, leje af festlys og leje af DJ’s!
Herudover har vi Jeppe ansat som ansvarlig for vores lager samt Christoffer som lagermand.

 

Theis
Partner / Projektleder

Rasmus
Partner

festudlejning i hele Danmark

Jeppe
Lageransvarlig

festudlejning i hele Danmark

Christoffer
Lagermedarbejder

Vi tilbyder

 

Hos Lejfesten.dk kan du leje højtalere, leje festbelysning, leje projektor og leje en DJ. Kort sagt har vi alt til din fest, som også er vores slogan. Skal du leje højtalere eller leje anlæg, så tag et kig på vores sammensatte pakker og vælg udfra hvor mange gæster, der skal spilles for.
Ønsker du at leje festlys, har vi ligeledes nogle sammensatte pakker, for at du kan spare penge. Tillige har vi leje af højtalere og lys i nogle pakker, der indeholder begge dele. Her er besparelsen ret stor og du får masser af anlæg for pengene!

Vi tilbyder på alle vores lagre udlejning af projektorer og lærreder. Vi har overvejende mange kunder, der mangler et sted at leje projektor – disse bruges jo typisk i sammenhæng med fester og events, hvor vores anlæg og udstyr også skal bruges. Så vil du leje projektor, så har vi også netop dette klar til dig!

 

Vi tilbyder alt i specialløsninger inden for udlejning af lyd og lys.
Skal du afholde et specielt arrangement og behøver eksempelvis:
– opstilling og leje af højtalere over store arealer
– opstilling og leje større anlæg til events
– afvikling af lyd og leje af lydmand
– opstilling og leje af scene
– afvikling for bands

Tillige tilbyder vi specialløsninger inden for belysning og dekoration:
– belysning af indendørsarealer som haller, indgangspartier, restaurationer og festlokaler
– idé-udvikling til belysningsopgaver i alle sammenhænge
– opstilling og leje af dekorationsbelysning
– belysning af bygninger, kirker og lign.
– afvikling af sceneteknik

 

Vi har udlejet højtalere i mange år, så vi kender vores kunder godt nok til at vide, at det skal være nemt og billigt! Med et udspring i en verden af mobildiskoteker havde vi vores start. Det blev pludselig synligt, at den egentlig forretning ikke skulle ligge i at bemande én eller to fester ad gangen, men derimod at favne mange fester på én gang. Med både leje af anlæg og leje af DJ’s opfylder vi nu hundredevis af festers krav hvert eneste år, hver eneste måned og hver eneste weekend. Vi har derfor også vores akuttelefon åben, så hvis du har lejet et sæt højtalere og der opstår problemer eller spørgsmål, så kan du altid ringe 71 990 977 og få hjælp til dit udstyr.

 

Lej højtalere hos os – det er billigt, smart og ikke mindst nemmere, end du drømmer om!
Vores anlæg er nemme at tilslutte til din telefon, computer, iPad eller hvad du ellers afspiller musik fra. Man skal være opmærksom på, at enheden har, eller har mulighed for, at tilkobles til et minijackstik. Det er det selvsamme stik, som man bruger til at tilkoble et sæt hovedtelefoner til sin mobiltelefon med. Langt de fleste enheder har sådan et stik til at udleje lyden fra enheder og over i dine lejede højtalere.
Når du lejer et anlæg medfølger ALT. Vores priser er alt inklusiv, og det betyder altså, at du både får stativer, kabler og alt andet med, som du skal bruge, når du tilslutter højtalerne.
Det samme gælder vores pakker med lys til leje.

Udlejningen har bredt sig fra Fyn og til hele Danmark. På den måde skal vores kunder ikke fravælge os som leverandør af udlejning af højtalere, festlys og alt det andet, når de skal søge efter deres udstyr på internettet. Vi har gjort det nemt, så du kan afhente anlæg både nær Odense, Aalborg, Århus, Kolding og København. Vores lager på Fyn i Langeskov nær Odense er bemandet af ansatte ved Lejfesten.dk. Herfra klargøres og køres udlejninger af lyd og lys, rengøring af anlæg og udstyr samt alt kontorarbejdet forbundet med driften. Resten af vores lagre er samarbejdspartnere, der tilbyder vores service til vores kunder for os. Vi stoler på vores Lejfesten-partnere og vi ved, at de kan hjælpe jer på alle punkter. Men det betyder også, at vi ikke altid ved nøjagtigt hvilket anlæg I har fået udleveret. Derfor kan vi i visse tilfælde blive nødt til at henvise til det respektive firma, der udlejer for os. Der er dog aldrig opstået problemer med dette. Uanset hvad, så starter dit opkald altid til 71 990 977 eller med en e-mail til info@lejfesten.dk.

 

Vi tilbyder udlejning af DJ’s til hele Danmark. Kontakt os idag for at modtage et gratis og uforpligtende tilbud om leje af DJ. Vi fremsender faktisk tilbuddet i løbet af 1 time, hvis altså ikke det er midt om natten eller vi er ekstraordinært travlt optagede.
Med den erfaring vi har inden for leje af DJ’s, kender vi til vigtigheden af at få noget hurtig respons, når man søger en pris! Derfor er vi hurtige på aftrækkeren, når vores kunder har brug for os. Det håber vi afspejler sig i al vores gøren og laden, når det kommer til vores gennemførte kundeservice.
En hurtig pris kan være vanskelig, men vi er faktisk ret gode til det. 9 ud af 10 tilbud sendes afsted inden for 1 time og gør kunderne klogere på, om at leje en DJ ved os passer til deres idé og budget.
Vi har endvidere lavet 4 priser på leje af DJ, som giver en indikator om, at vi hverken er gratis eller dyrest på markedet. Til gengæld tilbyder vi nogle af de absolut bedste DJ’s til bryllup, fødselsdag, voksenfest og ungdomsfest.
Er du på udkig efter en DJ til firmafest eller DJ til julefrokost har vi nogle folk, der er helt eminente til netop denne slags fester. Du kan finde meget mere om, hvad der sker, når du lejer en DJ til firmafest igennem Lejfesten.dk på vores side om DJ til firmafest.

 

Vores vision er at være danskernes foretrukne leverandør til leje af højtalere, leje af festlys og udlejning af DJ’s. Vi bestræber os på glade kunder og opfordrer dig derfor til at give din mening om Lejfesten.dk tilkende på vores facebook eller trustpilot.