Alle priser er for 3-4 dages leje  - Afhent i Odense, Aalborg, Århus, Kolding eller København.

DJ til firmafest

Skal I holde sommerfest, julefrokost eller anden firmafest? Så har vi nøjagtigt hvad I mangler, nemlig en DJ til firmafest!

Vi har leveret professionelle løsninger med DJ til firmafester i et utal og vores DJ’s har mange års erfaring. Mangler du en dygtig DJ med alt tilhørende anlæg, udstyr og lys, der samtidig kan skrive jer en rigtig regning til bilagsmappen? Brug formularen her på siden, for et tilbud til jeres event – vi sender som regel en pris inden for 1 time.  

Vi inddrager jer, når vi skal lave en musikprofil til arrangementet. Hvem er I – hvad kan I lide af musik – hvilken aldersgruppe arbejder vi med. Det er vores opgave at spille netop den musik, der skaber dans, glæde og ondt i fødderne til jeres firmafest og det har vi stor succes med. Forberedelserne er vigtige, når det kommer til musikken hvadenten I bliver 25 eller 2500 gæster, og derfor forespørger vi jer på en liste med 8-10 musiknumre, som I godt kan lide. Det skal blot give vores DJ et billede af, hvilken type musik, der fanger jer. Herudfra udarbejdes musikprofilen og I kan selvfølgelig også ønske specifikke tracks enten på forhånd eller på selve aftenen.

Vil I også være iblandt de virksomheder, der har haft succes sammen med os? Vi glæder os til at hjælpe dig og dine kolleger med musikken til årets fest og ser frem til at høre fra jerDJ til firmafest er et kæmpe hit hvér gang!

Se vores priser her.

Udpluk af referencer

… Se flere referencer og find mere inspiration på vores Facebookside.

Kontakt os og få en pris

– som regel inden for 1 time

Updating…
  • Ingen varer i kurven.