Lej DJ til privatfest

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space height=”30px”][vc_custom_heading text=”DJ til privatfest” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Lej DJ til din privatfest hos LejFesten.dk! Hvert år spiller vi til utallige fødselsdage, jubilæer og privatfester af enhver art for alle aldre. Vi er klart specialiserede i de fester, hvor vi musikken spænder fra 60’erne og frem til idag – danske og udenlanske hits.

Den typiske privatfest er fødselsdagen! Og vi elsker disse fester med masser af gang i, og hvor folk i alle aldre er kommet, for at holde fest med hinanden.
Lej DJ og overlad trygt musikken i vores hænder – vi har prøvet det før og kender dine behov. 

En dygtig, glad og rutineret DJ er, hvad du ønsker dig. Vi kan nemlig noget, som de andre ikke kan, når det kommer til erfaring! Vi beder alle vores kunder om en kort liste med 8-10 tracks, som I rigtig godt kan lide – det kan være nyt eller gammelt, dansk eller udenlandsk. I det store hele, er det nogle numre, som vores DJ bruger til at fastslå jeres musikprofil. På den måde får I den musik, som I og jeres gæster drømmer om. Musikønsker er selvfølgeligt velkomne både på forhånd og på selve aftenen – vores DJ’s elsker at spille netop dét, som I gerne vil høre og fylde dansegulvet gang på gang.

Vores opsætning af lyd og lys tilpasses efter antallet af gæster, festens lokaler og jeres tidsplan. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, og det er derfor vigtigt med en åben dialog omkring alt det praktiske så tidligt som muligt. Det gør netop vores produkt endnu stærkere, når I ved, at I let kan overlade alt det med musikken til os. Og hvad enten I ønsker jer et lille diskret setup med et lille anlæg i hjørnet eller det helt store vanvittige lysshow med både laser, røg og en masse lys og store højtalere, så sammensætter vi dine ønsker og krav til den rigtige pris. Vores generelle priser kan du se her. 

En typisk aften med leje af DJ ser således ud:
17.00 DJ ankommer og opstiller udstyr samt hilser på jer.
18.00 Jeres gæster ankommer til festen og DJ’en står klar og stille musik spiller.
18.30 Spisning med musik i baggrunden.
21.00 DJ’en begynder så småt at øge volumen og musikken.
22.00 DJ’en spiller op til dans.
02.00 Her takker vi af for i dag, hvis altså ikke I vil danse en time mere.

Uanset hvordan I gerne vil have jeres fest til at udvikle sig, laver vi sammen den rette løsning med tidspunkter og indhold, så pris og produkt lever op til det, som I forventer. Se vores priser her.

Lej DJ til festen – brug kontaktformularen her på siden, så sender vi som regel et tilbud inden for 1 time.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_custom_heading text=”Udpluk af referencer” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”15px”][vc_gallery type=”image_grid” images=”7853,7854,7855,7856,7857,7858,7859,7884,7885,7886″][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]… Se flere referencer og find mere inspiration på vores Facebookside.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”30px”][vc_custom_heading text=”Kontakt os og få en pris” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]– som regel inden for 1 time[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][nm_contact_form_7 id=”1727″ title=”Kontakt os”][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row]