Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]dj til bryllup

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Lej DJ til bryllup
Vi tilbyder nogle af landets absolut bedste bryllups-DJ’s – og vi gør det med mere end 15 års erfaring og mere end 2000 afviklede jobs med DJ.
– Er du interesseret i at få en uforglemmelig bryllupsfest? Så er det os, du skal samarbejde med. Vi går ikke ned på kvaliteten af vores musik og vi har den største erfaring inden for branchen. Book din DJ til den rette pris inden det er for sent.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Hvorfor vælge en DJ til bryllupsfesten?
Der findes mange dygtige bryllupsbands, der kan gejle en den store aften op med musik. Men kender du ikke bandet i forvejen, så er markedet uoverskueligt og dårlig musik kan ødelægge enhver god fest. Vær derfor på den sikre side og lej en dj ved lejfesten.dk. – En dj er billig, vores folk er dygtige og skarpe og så får du ikke mindst garanti for, at festen bliver en succes!

Fordele ved at leje en DJ:
– udelukkende den gode musik
– billig musik til bryllupsfesten
– Vi medbringer alt, hvad vi skal bruge
– Du kan tage din af dine gæster og din nye ægtefælle
– Nyd din aften og ømme fødder dansefødder imorgen
– Lej en dj, fordi du vil have det bedste.
Lej dj, når du vil have fest!

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 

 

 

lej dj[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hvad koster et mobildiskotek eller en DJ til bryllup?
Vi er ikke ret dyre! Vi har faktisk nogle af landets billigste priser på deejays og udstyr. Book din DJ idag til den rigtige pris og få indflydelse på prisen selv. Vi skal nemlig kun have betaling for de timer, som vi spiller. Priser på DJ kan være 4.995 kr. for 4 timers aktiv DJ med alt udstyr, sygdomsgaranti (i tilfælde af sygdom) og transport. Vi garanterer dig en billig dj med alt, hvad han skal bruge. Få et tilbud i løbet af én time på din bryllupsfest.

Hvorfor er vi så dygtige til at lave mobildiskotek?
Vi har opstillet og afviklet mobildiskoteker i mere end 15 år og vi gør det, fordi vi elsker det. Du kan få nøjagtigt den DJ eller den opsætning af mobildiskotek, som du drømmer om, når du samarbejder med os. Vi ved, at der påhviler os en helt afgørende rolle som leverandør af mobildiskotek til bryllppet.
Igennem tiden har vi deltaget med bemanding til mere end 2000 fester i hele landet  – de fleste af dem er fester på fyn med dj. Theis Hofdahl og Rasmus Helligsø Falslund Nielsen, som er de 2 partnere bag lejfesten.dk er fra Fyn. Det er centralt beliggende, når vi bemander fester i hele landet. Vi sender DJ’s ud i hele Danmark fra Fyn.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

lej en dj[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Hvem står bag?
Vi er på hovedkontoret på Fyn en lille medarbejderstab på 3 mand og én ungarbejder. Herfra driver vi danskernes foretrukne udlejningsfirma inden for DJ samt lyd- og lysudstyr til bryllupper. Vi har afdelinger fordelt i hele landet, som fungerer som underleverandører.
Theis Hofdahl og Rasmus Falslund Helligsø Nielsen er de 2 partnere, der hver dag servicerer vores mange kunder, klargør og pakker ugens udlejninger og holder styr på vores dygtige DJ’s, der alle hvér weekend skal ud på landevejen til alverdens spændende bryllupper.
Theis og Rasmus kommer begge fra diskoteksbranchen på Fyn og er vante til at arbejde med musik, kundeservice og ikke mindst som DJ’s.
Mød os på vores lager nær Odense i Langeskov. Her kan du også leje alt det udstyr, som du skal bruge til festen. Du kan også finde os på vores facebook-side! 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hvad indeholder et tilbud, når man lejer en DJ?
Kort fortalt indeholder vores tilbud alt. Vores koncept er nemlig “Én samlet pris!”.

– Dygtig, erfaren og alsidig bryllups DJ
– Udarbejdelse af musikprofil til netop jeres bryllup
– Vores musiker tager imod musikønsker hele natten
– Alt udstyr, DJ-pult, festbelysning og lyseffekter, røgmaskine og hvad vi ellers skal bruge
– Skræddersyet opsætning af DJ’ens udstyr
– Prisen på leje af DJ er inkl. transport, opsætning, nedtagning og alt andet, hvad vores konkurrenter måtte tage ekstra betaling for.

 

“Én samlet pris”
Vi er stolte over vores koncept. Når vi har givet vores glade kunder en pris, så ved de også, at den holder hele vejen!
Vil man leje en DJ, så er det fordi man vil være sikker! Sikker på god musik, sikker på en god stemning – sikker på en god fest.
Lej DJ til bryllup og kend dine udgifter. Bryllupsfesten kan være dyr og man lægger som regel et budget for de kendte udgifter, så man ikke ender i en alt for dyr løsning. Når vi giver en pris på DJ, er det derfor alt inklusive. Også transporten! Vi kører med et koncept, hvor du allerede på forhånd har sat et start og sluttidspunkt for din DJ eller mobildiskotek. Skulle du have lyst til at fortsætte festen efter det aftalte sluttidspunkt, så kender du også prisen for yderligere spilletid, som typisk forrenter sig til én ekstra time, når festen er godt igang.

Vi er de eneste i Danmark, der kører med “Én samlet pris” og vi kender vores kunder godt nok til at vide, at det også er det, de vil have!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]lej dj rasmus[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Hvem er DJ’en til brylluppet?
Vi har nogle helt faste folk, som er tilknyttet lejfesten.dk. Vi bruger kun vores egne DJ’s, som er et håndplukket udvalg af musikglade, professionelle og øvede kunstnere. Vi sætter en dyd i at opfylde vores kunders ønsker, selvom der kan være himmelvid forskel på disse ind imellem.
Når du booker en DJ ved lejfesten.dk kan du derfor også være sikker på, at der ikke tropper en alt for ung knægt op uden nogen form for musikforståelse. Lej en DJ, hvis du vil være sikker på, at festen bliver uforglemmelig.
Vi bruger kun voksne DJ’s! Det er også voksenfester, vores folk er bedst til!

Læs eksempelvis om vores travleste bryllups-dj, Rasmus, klik her

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Professionel udlejning af DJ’s
Vi har valgt at gøre udlejning af DJ’s til en stor ting. Det er nemlig vigtigere og vigtigere, at man får hvad man betaler for til sit bryllup. Også når det kommer til musikken. Lej en dj til bryllup, når du vil have det bedste. Få også et tilbud fra os på en dj til brylluppet inden for én time!

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]leje af dj[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)