Info om leje af DJ

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space height=”30px”][vc_custom_heading text=”Lej en DJ til din fest” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]LejFesten.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din fest! Lej DJ til din fest og vi medbringer alt, hvad der skal bruges af udstyr, anlæg, højtalere, lys og røgmaskine, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om! Vi tilbyder udlejning af DJ’s til alle anledninger: bryllup, fødselsdag, firmafest, julefrokost, konfirmation, events og meget mere og har leveret musikken til mere end 2.000 fester igennem de sidste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det!

Uanset anledningen… Skal du holde firmafest eller julefrokost, fødselsdags- eller privatfest eller en uforglemmelig bryllupsfest så lej en dj! Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig og hvad det koster.

Se vores priser på DJ’s lige HER.

En rutineret DJ skaber musikalske rammer om festen, som dine gæster vil huske. Vores musikbibliotek indeholder alle de allerbedste hits fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og frem til idag – Lej DJ, der kan det hele og lidt til!
Inden vi kommer, tager vi altid en snak omkring jeres musikønsker og udarbejder en musikprofil, der passer på jeres arrangement. Det er opskriften på en vellykket fest!

Vil I gerne have sat udstyret op inden gæsterne kommer? Vi synes det er god kutyme, at det hele er klart og at vores DJ kan starte, til det aftalte tidspunkt eller så snart I ønsker det. Der er enorm forskel på, hvordan vores kunder ønsker en vellykket aften skal forløbe. Et bryllup er ikke at sammenligne med en firmajulefrokost – det er vigtigt for os, at du ved, at vi gør et stort nummer ud af jeres fest og planlægning. Glade kunder er vores levevej.

Kontakt os med dine informationer og vi sender dig en pris på leje af DJ med det samme – som regel inden for 1 time.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”15px”][vc_custom_heading text=”Udpluk af referencer” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”15px”][vc_gallery type=”image_grid” images=”7853,7854,7855,7856,7857,7858,7859,7884,7885,7886″][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]… Se flere referencer og find mere inspiration på vores Facebookside.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”30px”][vc_custom_heading text=”Kontakt os og få en pris” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]– som regel inden for 1 time[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][nm_contact_form_7 id=”1727″ title=”Kontakt os”][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row]