Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Book DJ til festen hos os – du modtager et tilbud inden for 1 time!
Det er ganske GRATIS og uforpligtende at få et tilbud på at leje en DJ igennem LejFesten.dk. Vi sender dig som regel et tilbud i løbet af 1 time, når du gerne vil booke en DJ. Se vores priser på booking af DJ’s, klik her…

Hvad mener vi med “et håndplukket udvalg af DJ’s”?
Vi har i mange år givet vores kunder muligheden for at booke DJ’s – det har vi ligeledes mange konkurrenter, der også tilbyder. Når du vil booke en DJ med udstyr til festen mener vi, at denne DJ skal være dygtig. Derfor vælger vi at bruge vores egne folk til at spille til alle vores fester. Ingen af de DJ’s, du kan booke ved os, er udefra kommende og de har alle erfaring og rutine inden for faget.

Vi vil adskille os fra andre DJ Booking bureauer ved at levere kvalitet fremfor kvantitet. Vi ynder ikke at leje DJ’s ud, medmindre vi er sikre på at kunne levere den rette vare. Book DJ ved os, fordi du vil have kvalitet og erfaring – og selvfølgelig en fed fest!

Book DJ med udstyr til festen!
Du kan roligt overlade musikken til os – lej dj for at slippe for al bøvlet, playlisten og den fulde onkel, der skifter musik hele tiden!
Vi medbringer alt diskoteksudstyr, som skal bruges til festen. Book DJ og vi medbringer højtalere, dj-pult, lysshow og alt i kabler og stativer. Kort fortalt skal du, når du booker DJ igennem os, ikke sørge for noget selv. Du kan fokusere på dine gæster og alt det andet, der altid skal håndteres, når man holder fest.

Overlad musikken til en fagmand – book DJ til fest!
Vi er eksperterne på markedet og du bliver måske overrasket over, at vi faktisk har udlejet DJ til mere end 2000 fester på landsplan. Vi elsker at feste, så derfor: Book DJ med erfaring og rutine og få den fedeste fest!

Kender du det, at musikken ikke rigtig passer til festligheden?
Måske er den DJ, der spiller, alt for ung og kender ikke til din musiksmag…
Drop den døde stemning og book dj ved Danmarks foretrukne udlejer af DJ’s istedet – du fortryder det ikke.

Er du interesseret i at booke en DJ? Vi sender tilbud inden for kun 1 time…
Vi kender til vigtigheden af at indhente priser på DJ til arrangementet og derfor fremsender vi et GRATIS og uforpligtende tilbud på ganske kort tid.

Hvis du forespørger på at booke DJ inden for nogenlunde almindelig åbningstid, så sender vi tilbuddet afsted med det samme. Drop ventetiden og få svar med det samme. Book en DJ allerede i dag med eget udstyr.

 

Book DJ med erfaring! Book DJ med rutine!! Book DJ med al den fede musi!k!!! Book DJ, som du vil elske!!!!
Hvor mange argumenter skal vi komme med for at overbevise dig om, at du skal booke DJ hos LejFesten.dk? Uanset hvad, så tilbyder vi nogle af de allerdygtigste DJ’s til bryllupprivatfester og firmafester. Book DJ hos os idag, hvis du vil have kvalitet og festgaranti med oven i handlen. Kontakt vores kundeservice hvis du har spørgsmål eller book dj igennem vores forespørgsel på pris og få et tilbud.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)