Mød en DJ

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space height=”30px”][vc_custom_heading text=”Lej en DJ til din fest” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Mød Rasmus – en af vores mange travle bryllups-DJ’s.
Vi har spurgt Rasmus ad, hvordan han bærer sig ad, når han er DJ til et bryllup.
[/vc_column_text][vc_row_inner content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1547903351550{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”7933″ img_size=”full” style=”vc_box_circle”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1547903845186{padding-top: 20px !important;}”][vc_column_text]

DJ Rasmus:
Rasmus Siegvardsen

Født: 1978 – DJ siden: 1996

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Rasmus fortæller…
Jeg har spillet til et utal af fester igennem tiden, men stemningen og glæden i blandt gæsterne er helt klart den fedeste oplevelse til et bryllup! Det, at skabe rammerne om den perfekte fest, er noget jeg sætter en ære i.

For mig er det vigtigt, når jeg spiller som DJ til et bryllup, at holde gæsterne i den romantiske og magiske stemning og samtidig give dem en oplevelse ud over det sædvanlige til langt ud på natten. Jeg kan godt lide at give brudeparret og deres gæster et bryllup, som de vil tale om med glæde i stemmen længe efter, at dagen oprandt. Dengang jeg startede jeg at spille til bryllupper skrev jeg små sedler med noter, når jeg fik nye ideer eller inspiration fra andre bryllupper, så jeg kunne viderebringe det til mine kommende spillejobs. Et godt og simpelt værktøj som jeg kan anbefale til andre DJ’s.

Under maden foretrækker jeg at spille afdæmpet, romantisk og hyggelig musik, der primært skal være underlægning til middagen og samtidig koordineres med taler og indslag i løbet af aftenen.

Efter spisning, når festen rigtig skal i gang, afhænger musikvalget i særdeleshed af brudeparrets ønsker – min foretrukne spillestil er meget alsidig og jeg elsker at give den gas med gammelt og nyt, dansk og udenlandsk – ja faktisk alt fra 70’erne og frem til i dag. Musik, som gæsterne kan synge med på og danse til, er klart min stil – jeg er ikke typen, der overfuser dansegulvet med en masse musik, som gæsterne ikke kender. Nogen vil have lounge-stilen og andre en god omgang røvballe-musik – men vi er alle forskellige. Brudeparrets gæster er som regel en blandet flok af både unge og ældre og der skal være noget for enhver smag. Jeg er smilende og glad af sind, og det hjælper mig langt på vej, når jeg er afsted til bryllupsfesten. Man kan godt blive taget med bukserne nede, når brudeparrets gæster pludselig ønsker atypiske tracks. Jeg har prøvet alt fra polsk og færøsk folkemusik til hård rock – jeg vælger at tage det med et smil og imødekomme det, som brudeparret har givet mig lov til at imødekomme. Det er trods alt dem, der bestemmer i sidste ende. Også selvom, at jeg ikke ville foretrække polsk folkemusik til mit eget bryllup.

Jeg er typen, der er godt forberedt. Jeg møder op i god tid og vil allerhelst opstille anlæg og lys inden brudeparrets gæster ankommer. Jeg ved ikke noget værre end at opstille udstyr, mens gæsterne er sat til bords. Allerede inden festen sørger jeg for en god dialog med brudeparret, så vi er helt sikre på, at de får det, de ønsker sig. Personlig kontakt har jeg altid med bruden og gommen, så vi lige kender hinanden lidt på forhånd. Under festen er gæsterne altid velkomne til at ønske musik og jeg forsøger hele tiden at aflæse dansegulvet for, hvilket track, jeg skal spinne som næste nummer.

Jeg håber at jeg eller en af mine kolleger må gøre jeres bryllupsfest uforglemmelig.

Mange festlige hilsner,
DJ Rasmus

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30″][vc_custom_heading text=”Udpluk af referencer” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”15px”][vc_gallery type=”image_grid” images=”7853,7854,7855,7856,7857,7858,7885,7884,7859,7886″][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]… Se flere referencer og find mere inspiration på vores Facebookside.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”30px”][vc_custom_heading text=”Kontakt os og få en pris” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]– som regel inden for 1 time[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][nm_contact_form_7 id=”1727″ title=”Kontakt os”][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row]