Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Få leveret dit lejede lydudstyr!
Når du lejer højtalere, lejer anlæg, lejer festlys eller lignende ved os, vil vi rigtig gerne levere det også. Imod et beskedent beløb, leverer vi dit lejede udstyr til den ønskede adresse. Det er en kantstenslevering, hvilket vil sige, at vi afsætter udstyret ved din hoveddør, kantsten eller hvad, der er nærmest.
Når du lejer højtalere eller andet udstyr, kan du vælge MED LEVERING, når du checker ud af kurven.

Få opsat dit lejede udstyr!
Når du nu alligevel får leveret dit udstyr til kantstenen – hvorfor så ikke lade os sætte det op?
Du har gjort dig umage, for at holde en kanon fest. Du betaler i forvejen for, at vi leverer dit udstyr. Uanset, om du lejer højtalere, festlys, lejer projektor og lærred eller måske endda bare en røgmaskine, så kan vi opstille dit udstyr. Du vælger helt selv, hvor du vil have udstyret leveret og hvad tid. Deslige kommer vi gerne og afhenter det igen, så du får minimalt arbejde med udlejningen.

Vi har gjort det nemt for dig at leje!
Uanset om du vælger at få leveret eller opsat, så er det også muligt blot at afhente udstyret på vores lager.

Leje af højtalere
Leje af festlys
Leje af festbelysning
Leje af projektor
Leje af mikrofon
Leje af mixer
Leje af DJ-udstyr
Leje af røgmaskine
Leje af diskokugle
Leje af DJ

Listen er lang, og vi tilbyder faktisk det hele, når du ankommer til vores lager. Det vil sige, at selvom du har lejet et lille sæt højtalere hjemmefra, så kan vi altid ændre det til leje af store højtalere. Vi glæder os rigtig meget til at hjælpe dig på vej og bidrage til jeres gode fest!

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)