Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Lej højtaler på batteri! Et transportabelt anlæg, der nemt at tages med rundt og perfekt til studenternes lastbiltur!
Lej højtaler på batteri hos Lejfesten.dk. Vi tilbyder til udvalg i batteridrevne højtalere og smarteste af dem alle er selvfølgelig Soundboksen. Den kan spille musik i timevis og du skal ikke bekymre dig om at mangle hverken power eller batterilevetid.
Lej Soundboks og hold den svedigste fest med masser af høj musik og bas! Du får ikke en højtaler på markedet idag, der spiler højere og bedre end en Soundboks, hvis du vil undvære strømtilslutningen. Lej transportabelt anlæg, fordi du vil skabe rammerne om den fedeste fest!

Lej højtaler på batteri, fordi:
– at det er nemt at medbringe på studentervogn og studenterkørsel
– at højtalere let kan bringes fra én fest og til en anden
– nemt at betjene og tåler stort set alt
– let at bære på
– ingen kabler og næsten ingenting at ødelægge
– afspil direkte med bluetooth på telefonen
– lej højtaler på batteri og få den fedeste festgadget!

Lej Soundboks og gør det nemt for dine gæster!
Udlejning af Soundboks er ikke kun smart, fordi du ikke vil have kabler løbende over det hele. Det er også smart af den simple årsag, at du giver dine gæster nemme tilslutningsmuligheder til højtaleren og de kan nemt afspille musik vha. bluetooth. Brug eventuelt højtaleren til lastbilturen med de andre studenter eller til fest på stranden.

Men pas nu på!
Selvom Soundboks-brandet har gjort et stort nummer ud af, at fortælle om deres transportable anlæg, der kan tåle ALT, så passer det ikke helt. Du skal stadigvæk passe på højtaleren – den holder altså hverken til at tage med ud i havet, afspille i regnvejr og du skal heller ikke danse på den. Altsammen noget, som vi vil frabede os og vi forbeholder os at kunder udbedrer skader på højtalere og Soundbokse, når de har lejet det. Af selv samme grund afprøver vi ALT grej, der kommer tilbage fra udlejning, uanset hvad. Vi skal vide, at alt virker. Det er samtidig din sikkerhed for også altid at leje højtalere, der virker ved udlevering.

Lej transportabelt anlæg og hold feeest!
De gode grunde er mange til, hvorfor et transportabelt anlæg bare er federe end leje af højtalere med kabler. Men hovedsagen er den, at du skal vælge et anlæg på batteri, fordi at du ingen kabler har! Jou altså, du får en oplader med, så du kan oplade højtalere inden eller under festen, men bortset fra den, så skal du ikke tænke på mere. Et anlæg på batteri er det nye sort og henvender sig i særdeleshed til unge mennesker og lastbilturen for studenterne, der bringer festen fra studentervognen og ind i haven og stuen på de forskellige stop undervejs. Så lej anlæg på batteri fordi det er fedt og skaber den vildeste fest.

På udkig efter musik til studenterkørsel? Lej højtaler på batteri!
en DJ. Få musik til studenterkørsel ved hjælp af et anlæg på batteri! Vi anbefaler Soundboks og transportable anlæg på batteri til studenterkørslen og studentervognen, da det er nemt at tilslutte, kræver ingen strøm og virker! Du skal selvfølgelig bare huske at lade den batteridrevne højtaler op på forhånd – ellers bliver det nok lidt fladt… Musik til studenterkørsel kan også klares med , hvis klassen er med på at lade festen peake totalt hele vejen – Det er op til jer, men vi kan hjælpe jer uanset om det er musik til studentervogn, batteridreven højtaler eller DJ til studentervogn og lastbil. Du kan se vores priser på lej højtaler på batteri lige her… 

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)