Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Lej mikrofoner ved Lejfesten.dk! Vi har et stort udvalg!
Klik her og se vores udvalg af mikrofoner!
Vil du gerne høres – så lej mikrofon hos os! Skal du bruge mikrofoner til et foredrag, en fest eller noget helt andet? Så kan vi hjælpe dig. Vi har Danmarks største udvalg af lydudstyr, som kan bookes på nettet hele døgnet rundt. Hvadenten du vil hente dit udstyr på et af vores mange lagre eller have det leveret og opsat, så klarer vi opgaven, når du kan leje mikrofoner.

Hvordan skal din mikrofon se ud?
Det er vel skørt at spørge om, men en mikrofon er ikke bare en mikrofon! Vi har flere slags til flere formål og af forskellige kvalitet. Afhængigt af, hvorfor du vil leje en mikrofon, skal du overveje, hvad den skal bruges til.

Lej mikrofoner til fest: Se udvalget her…
Måske skal du leje en mikrofon til bryllup? Måske til fødselsdagsfesten eller konfirmationstalen? Mulighederne er mange og det er sådan set også fuldstændig ligemeget, hvad mikrofonen skal bruges til. Til festligheder hører sig en ganske og helt almindelig mikrofon af den håndholdte version sig til. Den er klassisk og lyden i den lejede mikrofon er god og sikker. Mikrofonen kan gå på runde, hvis den er trådløs vel og mærke, og alle kan finde ud af at tale i den. Lej mikrofon hos Lejfesten.dk – vælg blot om det skal være med eller uden kabel!

 

Lej mikrofon til DJ:
En typisk DJ vil gerne have en ganske almindelig mikrofon med kabel på. Vælg evt. at leje en Shure SM58.

Lej mikrofon til foredrag:
Hvis du ønsker at leje mikrofoner til foredrag, skal du tænke på, om foredragsholderen skal bruge sine hænder eller ej. En mikrofon kan være udformet på helt almindelige vis som en håndholdt version, men her fastlåses foredragsholderens ene hånd til konstant at værne og placere mikrofonen foran sig. Måske skulle du istedet overveje muligheden at leje headset mikrofon. Denne kan pænt monteres fast omkring foredragsholderens hoved og derved sidder mikrofonen hele tiden fastspændt og i den rigtige position til at opfange lyden på bedste vis.
Vi udlejer headset mikrofoner til mange forskellige typer foredrag. Nævneværdigt er arrangementer med præsentationer af biler, præsentationer af udstyr, indvielser og eksempelvis øl- og vinsmagninger, gastronomiske arrangementer og lignende. Altsammen arrangementer, hvor de lejer mikrofoner til foredragsholdere, der skal bruge deres hænder, når de fortæller og fremviser.

Lej trådløs mikrofon: Lej den her!
Lej trådløs mikrofon, hvis det skal være nemt! Vores trådløse mikrofoner udlejes med alt tilbehør, således du kun behøver en højtaler at sætte denne til. Vi kan naturligt vis også leje højtalere til dig, og alt hvad du ellers måtte have brug for. Men den trådløse mikrofon dækker de flestes behov og kan nemt og uden besvær tages med rundt i et lokale eller en større forsamling af mennesker, uden at nogen skal spekulere på længden af kablet. Det er der nemlig slet ikke! ????
Leje af trådløse mikrofoner er ikke spor bekosteligt og du kan med fordel leje mikrofonen allerede idag her på vores smarte online udlejning.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)