Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Hvad betyder “én samlet pris”?
Det er så simpelt, som det er sagt! Vores kunder ringer og spørger, “koster det virkelig ikke mere?” og “er der ikke mere, vi skal bruge førend det virker?”. Det er fantastisk, at kunne fortælle vores kunder hvor gang, at nej, der er ikke flere ben i udlejning af højtalere, lys og alle vores andre produkter! Vildt, ikke?

Service i verdensklasse
Kundeservice vægtes højt på vores kontor – vi ved nemlig at vores kunder som oftest kommer igen. Og det sker selvfølgelig kun, når de får en god service. Det er vigtigt for os at give kunderne den rette service og hjælp til at vælge de rigtige produkter, så de ikke skal have pengepungen op af lommen mere end én gang. Én samlet pris-konceptet kommer fra en idé om at gøre udlejning så nemt som muligt.

Er du i tvivl?
Selvom vi garanterer vores pris, når du booker, så skal du være mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi bekræfter gerne på skrift, at den festpakke eller højtalersæt, som du har valgt, indeholder alt det, som du skal bruge til at holde fest.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)