Musik til bryllup

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space height=”30px”][vc_custom_heading text=”Musik til bryllup” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”15″][vc_column_text]

Lej højtalere til fest eller en DJ til brylluppet

Udlejning af højtalere og anlæg i Odense på Fyn, Aalborg, Århus, Kolding og København. Hos Lejfesten.dk kan du leje alt, hvad du skal bruge til festen. Skal du holde fødselsdagsfest, bryllup eller firmafest, så kan du leje højtalere og festlys ved os til billige priser. Se selv vores store udvalg af højtalere og festpakker her.
Er du hellere fri for at opsætte anlæg og udstyr selv? Og vil du hellere have en DJ til en ordentlig pris? Lej en DJ hos os og giv dine gæster den allerbedste oplevelse til festen.

Hvem er lejfesten.dk?

Et håndplukket udvalg af DJ’s og et stærkt team af medarbejdere, der kan guide dig til en succesfuld fest, hvadenten du gerne vil leje en DJ eller et sæt højtalere. Vi har kontor og udlejning på Fyn nær Odense og afdelinger fordelt i hele landet, hvor vi står klar til at hjælpe. Mangler du at booke en DJ til brylluppet eller firmafesten? Ønsker du en pris på opsætning af højtalere til festen? Vi har de seneste 15 år leveret DJ’s til flere end 2000 fester og lavet endnu flere udlejninger af lydudstyr – det gør os til en stærk samarbejdspartner inden for netop vores felt.

Lej højtalere til fest! Fordele ved at leje højtalere:

– Du skal ikke slæbe det store anlæg med hjemmefra til festen
– Du kan få dit udstyr leveret og derved er der ingenting at pakke sammen efter festen for dig
– Der er ingen, der skal være nervøse for at ødelægge højtalere eller lysudstyr, da det er bygget til at feste
– Du får et yderst velspillende lydanlæg
– Du kan samtidigt leje røgmaskine, festlys og meget meget mere

Lej DJ og mobildiskotek til bryllup!

Vi har alle sammen prøvet det – en fest, hvor der aldrig rigtig kom gang i dansegulvet og stemningen var flad. Med en af vores dygtige DJ’s garanterer vi jer en festlig aften for livet med den allerbedste bryllupsmusik.
Book en DJ til dit bryllup, hvis du gerne vil slippe for selv at stå for musikken til dit bryllup og ønsker at give dine gæster en uforglemmelig aften. Jeres bryllup kan trods alt ikke gøres om og det kan en DJ heller ikke. Vi udlejer DJ’s fra vores afdeling på Fyn og vi spiller i hele danmark. Vælg den rette bryllupsdj inden det er for sent.

Vil du selv stå for musikken? Lej højtalere til bryllup!

Lej et sæt højtalere, festlys og meget andet til den store fest hos os! Ved lejfesten.dk er det billigt, hurtigt og nemt at leje anlæg og det kan afhentes nær Odense på Fyn, Århus, Aalborg, Kolding og i København. Til alle vores højtalere medfølger tilslutningskabler til computer/ipad/telefon, således at du nemt kan afspille musikken selv.
Vores anlæg er nemme at opstille – følg blot vores videoer for opstilling af højtalere, lamper og lys, så er du kørende.
Vi har desuden samlet nogle af vores allerbedste tilbud på lydanlæg og festlys, så du nemt kan overskue vores priser og rabatter. Lej højtalere til brylluppet og undgå panik!

Det skal du huske, når du booker en DJ til dit bryllup:

– Du slipper helt for at bekymre dig om musikken til bryllupsfesten
– Dine gæster kan ønske musiknumre ved DJ’en hele natten
– Du giver dine gæster en uforglemmelig aften
– Du får ro til at nyde dit bryllup og den gode musik, vores DJ leverer
Vælg en deejay, fordi du vil være sikker!

Det hele startede på Fyn!

I Langeskov lidt uden for Odense kan du leje mobildiskotek og DJ’s. Vi har naturligvis også dygtige folk i resten af landet, men vores DJ’s på Fyn var med at til lægge grundstenen for, hvad der idag hedder lejfesten.dk. Vi bruger vores egne folk til at bemande alle typer fester – så hvadenten du mangler en DJ til bryllup, firmafest eller måske en privat fødselsdagsfest, så har vi hvad du mangler. Med et håndplukket udvalg af kunstnere tilbyder vi til yderst konkurrencedygtige priser alt, hvad du drømmer om til festen. Hold til ikke tilbage for at få en pris på, hvad en uforglemmelig fest koster med DJ eller et lejet anlæg.

Hvad indeholder tilbud på en DJ til et bryllup?

– Højtalere, lysudstyr, eventuelt røgmaskine, DJ-pult og alt, hvad der skal bruges!
– Alsidig og erfaren DJ
– Transport og opsætning
– Ønsk musiknumre hele
– DJ-garanti (ved sygdom)
– Forudgående telefonisk møde
– Én samlet pris på din DJ eller mobildiskotek

Mobildiskotek og DJ er det samme

Kært barn har mange navne. Der er ingen forskel på, hvad du kalder os. Vi leverer DJ og mobildiskotek til bryllupper og alle andre typer fester – og vi er dygtige til det!

Brug formularen her på siden og få et tilbud på en DJ i dag
– du har som regel tilbuddet i løbet af en time!
[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”30px”][vc_custom_heading text=”Kontakt os og få en pris” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]– som regel inden for 1 time[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][nm_contact_form_7 id=”1727″ title=”Kontakt os”][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row]