Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Lej højtalere og anlæg
Vil du gerne leje højtalere til fest? Vi har netop hvad du mangler. Mange forskellige typer anlæg til leje – pep festen op med festbelysning, lyseffekter og røgmaskiner også!

Når du lejer højtalere og anlæg ved lejfesten.dk, så undgår du at skulle medbringe dit eget store anlæg hjemme fra stuen eller låne kammeratens gamle diskotekshøjtalere. Vi har nemlig alt, hvad du skal bruge. Og det er forresten også meget billigere at leje vores anlæg, end du tror.
Lej højtalere for kun 745 kr for en hel weekend! Det bliver ikke billigere højtalere, end ved os!

Fordele ved at leje anlæg
– Undgå at ødelægge dit eget hjemmegjorte stueanlæg
– Det er billigt at leje anlæg i hele landet
– Professionelt udstyr med virkelig god lyd
– Højtalerne kan nemt tilsluttes til telefon, ipad, computer eller lignende
– Nem opstilling af alle anlæg
– Se vores opsætningsvideoer, når du skal igang med opstillingen
– Højtalere til forsamlingshus, festlokaler og haller
– Seriøs kundeservice

Hvad koster det at leje højtalere?
Prisen på at leje et anlæg afhænger af den størrelse af lokale og antal gæster, som højtalerne skal kunne spille op. Hvis du vil leje et sæt festhøjtalere, der passer til et forsamlingshus ligger priserne på mellem 745kr og 2000kr, afhængigt af omfanget.
Det er forholdvis billigt at leje lyudstyr hos lejfesten.dk og vi varetager alle typer udlejninger. Skal du bruge meget udstyr, så kontakt os på info@lejfesten.dk for et godt tilbud idag. Vi sender som regel tilbuddet inden for én time!

Hvordan sætter man lydudstyret op?
Det er simpelthen så nemt at opstille vores højtalere, at selv en 85-årig ville kunne administrere den opgave!
Det allersmarteste vi nogensinde har gjort er, at vi har lavet OPSTILLINGS-VIDEO’er! Uanset hvem og hvornår I afhenter anlægget på et af vores lagre, så behøver I ingen instruktion i opstillingen. I kan nøjes med at se vores video, for netop det anlæg, som I har lejet. Her forklares og vises det hele nøje og højtalerne spiller i løbet af ganske få minutter.
Hvis I imod forventning har problemer med et af vores anlæg, kan I altid kontakte os på vores akut-telefon 71 990 977, for at få teknisk hjælp og support til opstillingen. Vores kunder kender os for den service, som vi giver dem ved store såvel som små udlejninger af lyd- og lysudstyr.

Professionelt lydudstyr
Vores højtalere til udlejning er af professionel kaliber og vi bruger udelukkende aktive højtalere. Disse er nemme anlæg at sætte op og kræver meget lidt viden omkring brugen. Udlejning skal være nemt, ligetil og billigt – så hvis du mangler et godt anlæg til festen, så har vi netop, hvad du skal bruge. Hold dig ikke tilbage – kontakt os idag for et godt tilbud på leje af højtalere, anlæg, festlys eller lignende! 71 990 977.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)