Lej højtalere og festlys i Odense på Fyn!

Lej højtalere i Odense. Her hos Lejfesten.dk giver vi dig landets største udvalg i højtalerudlejning og lys på vores lager i Odense. Fyn er vores oprindelsesstedsted og vi elsker at byde vores fynske kunder velkommen på vores lager nær Odense. Vi tilbyder leje af højtalere, leje af lys, leje af røgmaskiner, mixere, mikrofoner og ikke mindst leje af projektorer med tilhørende lærred. Altsammen til billige priser.

Du lejer udstyret en hel weekend – det vil sige fra torsdag og til mandag. Det giver jer muligheden for at få det allerbedste udbytte af udstyret og det skal altså ikke returneres dagen derpå. Forhåbentlig er det nemt for dig at afhente og aflevere udstyret igen på vores lager i Odense.

Vi udlejer højtalere og festudstyr på Fyn i Odense – se vores kæmpe udvalgt af kvalitetsudstyr på denne hjemmeside.

Udelukkende kvalitetsudstyr til din fest! Pift stemningen op ved at leje højtalere og lyseffekter – lej måske en røgmaskine hvis det er ungdomsfest – eller måske skal du vælge at leje diskokugle med spots til 80’er-temaet? Valget er dit og vi ser frem til at hjælpe dig.

Udover leje af højtalere tilbyder vi også leje af lys til fest i Odense og på Fyn, projektorer med tilhørende lærred og alt, hvad hjertet ellers begærer inden for udlejning af festudstyr.
Vores priser er billige og udstyret er nemt at stille op – lej højtalere i Odense. Hvis noget skulle volde dig problemer, så se vores opstillingsvideo’er, hvor du kan se hvorledes leje af højtalere opstilles korrekt. Det løser langt de fleste spørgsmål og der er video’er af det meste lyd og lys til leje på vores hjemmeside her.

Vælg udstyret direkte her i shoppen – reserver dine højtalere eller lys – afhent nemt anlægget i Odense og brug det hele weekenden. – Det skal først returneres om mandagen!
Når du lejer højtalere og udstyr modtaget du lynhurtigt besked om, hvor vidt det er på lager eller ej.

Vent ikke for længe med at leje højtalere i Odense, da vi hurtigt bliver udsolgt. 

Leje af højtalere og festlys på Fyn foregår fra vores eget lager i Langeskov tæt ved Odense.
Hos vores udlejning på Fyn vil du møde Rasmus, Jeppe, Theis og Simon, der varetager alle udlejning og opkald omkring højtalerudlejning. Vi udgør et kompetent og drevent team af folk med hang til god lyd og glade kunder. Vi er altid behjælpelige med opstillinger, teknisk support på telefon og hjælper jer godt videre fra vores lager, hvis du har brug for en hånd med at få udstyret ud til bilen.
Når du lejer højtalere og andet udstyr hos os i Odense vil du finde din ordre pakket og klar, når du ankommer. Det er blot det sidste papirarbejde, der skal udføres, inden du kan køre afsted med anlægget.

Vores udstyr er pænt, nyt, velspillende og hamrende nemt at stille op. Alle kan finde ud af opstillingen af højtalere, lys og projektorer og hvis noget driller dig, er du velkommen til at kontakte os på vores altid åbne vagttelefon 71 990 977.

Lej højtalere i Odense på Fyn lige her:
Agertoften 1
5550 Langeskov

Du finder os i den store hal med reklame og bannere på siden – følg vores skiltning og du er fremme ved udleveringen på ingen tid. Højtalerudlejningen er blot 29 sekunder fra Motorvejsafkørslen og 10min fra Odense.

Vel mødt!