Lej højtalere og anlæg i Århus til festen!

Vi tilbyder hos Lejfesten.dk et kæmpestort udvalg i leje af højtalere og lys til fest i Århus. Vi elsker at hjælpe vores kunder med det rette valg af højtalere til fest og alle vores anlæg er nemme at opstille og spiller enormt godt. Vi udlejer festlys, lyd, projektorer og alt til fest, hvad du kan tænde og slukke på – se vores kæmpestore udvalg i højtalere og meget andet her.

Vores store udvalgt indeholder meget andet end leje af højtalere. Du finder også mikrofoner, mixere, lyseffekter, projektorer og lærreder og alt, hvad hjertet begærer. Du kan leje udstyret direkte fra din computer eller telefon og vi giver dig et hurtigt svar, om det er på lager eller ej. Du modtager svaret på din e-mail.

Vælg det udstyr, som du ønsker at booke – læg det i kurven – vælg afhentningsdato og book det – inden det er for sent! 

Leje af højtalere og festlys i Århus foregår fra vores lager og samarbejdspartner InstallSound i Hørning. Herfra varetager Rasmus alle vores glade kunder og udlejninger til vores billige priser på leje af højtalere mv.. Rasmus hjælper ligeledes vores kunder med spørgsmål omkring udstyret og hvordan det bruges. Spørg endelig løs!

Højtalere, lyseffekter og projektorer er nemt at stille op! Du kan selv finde ud af det, og skulle noget af det volde dig problemer, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi har desuden lagt opstillingsvideo’er ind på stort set alle vores produkter. På den måde hjælper vi dig godt på vej med at overskue omfanget. Det er langt nemmere end du tror at leje højtalere og stille dem op selv. God fornøjelse!

Lej højtalere og festlys og afhent det i Århus på vores lager:
Nydamsvej 1
8362 Hørning

højtalerudlejning århus

Vi ser frem til at hjælpe med jeres næste udlejning inden for lyd, lys og projektorer.