Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Lej lyskæder til telte, lokale og havefesten.
Du kommer bare ikke udenom, at lyskæder er en af de allerflotteste effekter, når du skal holde fest.
Den er stilren, klassisk og ikke mindst billig at leje. Lej din lyskæde her hos Lejfesten.dk uanset om du vil have hvide, glødende eller farvede pærer. Vi klarer det hele til billige priser.

Lej lyskæder, klik her…

Lyskæder er nostalgiske og skaber rammerne om den gode fest!
Lej en lyskæde og skab rammerne om en fest dine gæster vil huske i mange år. Høj musik og spiritus er ikke alt – rammerne skal også være i orden og det vil så sandelig betyde at festlys spiller ind. Lyskæder kan pænt hænges op udendørs eller indendørs og bruges til at give omgivelserne et helt nyt udseende og tilmed en kanon-hyggeligt atmosfære. Husk derfor at leje lyskæder til teltet, eller hvor I nu skal holde festen.

 

Leje af lyskæder af forskellige slags
Hvilken type skal du vælge?
Lej hvide lyskæder: Du kan leje lyskæder med hvide almindelige pærer, hvis du ønsker at kaste lys over det, der er nedenunder. Det kan være spiseborde, buffetbord eller måske ønsker du at oplyse en sti i haven med disse hvide lyskæder?

Lej lyskæder med glødepærer: Du kan leje lyskæder med glødepærer for at skabe en hyggelig stemning i haven eller på terrassen, når gæsterne står udenfor og småsnakker. Måske skal du leje lyskæder til bryllup og ønsker at skabe en helt unik stemning på dansegulvet, med glødende lyskæder henover? Mulighederne er mange i hvert fald!

 

Lej farvede lyskæder: Du ved, der er fest, når der er lejet farvede lyskæder. Det er trods alt det fedeste indtil videre og passer til enhver anledning. Vi har farvede lyskæder i mange længder og de kan afhentes på alle vores lagre. De er billige og skide smarte! Leje af farvede lyskæder starter ved 145 kr og de farvede af slagsen kan bruges til enhver anledning. Sæt dem i indgangspartiet eller på dansegulvet. Ja du kan sågar bruge dem til æresporten. Mulighederne er mange – det samme er udvalget hos os af lyskæder til leje.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)