Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Lej lyseffekt! Kan dine gæster lide at danse – Så lej lyseffekter til festen og skab stemning her og nu.
Se udvalget af lyseffekter, klik her…

Vi elsker selv at holde fest og kunne ikke forestille os en aften uden festbelysning eller om ikke andet nogle lyseffekter. Enhver god fest starter med gode omgivelser og gode folk, men slutter som regel på dansegulvet hvadenten festen foregår i stuen, festteltet eller i festlokalet. Derfor skal du leje lyseffekter så dit dansegulv ser flot og indbydende ud til dine gæster, der hen på aftenen og natten pludselig smider deres yndlingsmusik på og kaster skoene over i krogen. Giv den gas med dansegulvet og lej lyseffekter allerede idag til afhentning i hele DK på et af vores mangle lagre.

Leje af lyseffekter – hvad vælger man?
Ja, vi har faktisk gjort det nemt at vælge. Vælg først og fremmest hvilken lyseffekt du vil leje ud fra dit budget.
Vil du eventuelt leje en af vores lyspakker, så sparer du nogle penge og får mange flotte effekter og tilmed en røgmaskine oven i hatten.
Vil du derimod blot leje en lyseffekt til indflytningsfesten i den nye lejlighed, så tilbyder vi udlejning af små, smarte og simple lyseffekter, der ikke koster andet end 195 kr. Ja, det er billigt at leje en lyseffekt hos os.

Lej vores mest populære lyseffekt her…

Hvor mange lyseffekter skal du leje?
Du skal udfra dit budget og festens størrelse vurdere, hvor mange lyseffekter det er fornuftigt at benytte.
Er det blot en fest i stuen, så hold dig til en enkelt eller 2 effekter – specielt hvis lyseffekterne bevæger sig, idet det også kan blive for meget.
Skal du derimod leje lyseffekter til forsamlingshus eller lignende størrelse lokale, kan du roligt leje op imod 10 effekter, alt efter hvor vild en fest du ønsker at byde dine gæster. Det vigtigste er at der er lys! Det er faktisk det næstvigtigste efter et godt anlæg. Glem derfor ikke at leje lys til festen!

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)