Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Vi giver dig et enormt udvalg i højtaler udlejning i hele landet!

KLIK HER OG LEJ HØJTALERE TIL UNGDOMSFESTEN!

 

Lej Højtalere til ungdomsfesten her…

Lej højtalere til ungdomfesten hos os! Vi tilbyder dig et anlæg, som kan spille forsamlingshuset eller festteltet op til en kogende fest og vi lover dig, at det er alle pengene værd!

Vi tilbyder dig højtaler udlejning i hele landet og det er endda billigt! Du får alt med, hvad du skal bruge til tilslutning og du kan tilslutte til din telefon, iPad eller computer. Det er nemt, ligetil og så er det endda lejeprisen for en hel weekend! 1095 kr!

AFHENT I HELE LANDET!

Du kan med fordel selv vælge, hvor du vil afhente dit lejede anlæg. Vi tilbyder højtalerudlejning i Odense, Fyn, København, Århus, Aalborg og Kolding. 1095kr er den fulde pris på leje af anlægget for hele weekenden og du bestemmer selv hvor og hvornår!

 

 

Gør som alle andre og lej højtalere til ungdomsfesten!

Hvert år leverer vi vanvittigt god lyd til flere hundrede fester og vi gør det, fordi vi er hamrende dygtige til det! 

Book dit anlæg online eller ring til os for yderligere information og tilbudsgivning. Vi sidder klar ved telefonen og hjælper dig gerne med valget af dine højtalere.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)