Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)
LEJ HØJTALERE TIL STUDENTERVOGN
Lej anlæg til studentervogn og studenterkørsel. Vores anlæg kan nemt fastgøres til studentervognen og vores højtalerudlejning spiller rigeligt højt til at kunne høres på lang afstand af lastbilen. Lej højtalere til studentervognen og hold jeres livs fedeste fest med playlister, slagsange og drukviser, buldrende højt og med vind i håret. Hvis det er vindstille, kan I få vind i håret ved at nærmere jer vores yderst velspillende, højtspillende og jordskælvende højtalere til leje og med fordel smide de højhælede sko og starte med at danse!
Højtalerudlejning til studentervogn er populært og du skal derfor være opmærksom på at leje højtalere til studentervognen i god tid. Studenterfesterne er en travl periode for vores DJ og mobildiskoteker og derfor skal du booke højtalere og DJ til studentervogn i god tid. Lej højtalere til studentervogn her hos LejFesten.dk!

ULTIMATIV HØJTALER TIL STUDENTERVOGN

Højtalerudlejning til den absolut mest vanvittige fest! Som noget helt nyt tilbyder Alt til forfesten nu udlejning af højtalere til studentervogn og studenterkørsel og anlæg til den kræsne bruger.
Skal du danne rammerne om studenterkørslen med klassen? – Så lej højtaler til studentervogn! Vil du give festen det ekstra pift, der skal til for at det hele peaker og lastbilen rasler? Lej højtalere til studentervogn – du vil aldrig aldrig fortryde det og det er langt billigere end du tror. Samtidigt slipper du jo for at smadre dine egne højtalere. Lej højtaler til studentervogn!
DANMARKS STØRSTE UDVALG, BITCHES! 
Yes, det er helt rigtigt. Højtalere til studentervogn og udlejning af anlæg i særklasse kræver et stort udvalg – det gi’r vi jer! Højtalere til studentervogn, festlys, diskoteksudstyr og DJ-pulte. Hold dig ikke tilbage for en hjernedød fest ombord til studenterkørslen! Lav jeres egen vanvittige playlist, som passende kan afspilles på et vanvittigt anlæg lejet igennem LejFesten.dk med højtalere til studentervogn! Danmarks største udvalg i højtalerudlejning. Vi har udlejet udstyr i mere end 15 år og giver jer et udvalg af festudstyr, som er danskernes foretrukne platform. Lydudlejning til studenterfest, som det burde være til den rette pris. Det er langt billigere end du tror at leje højtalere til studentervogn.
Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)