Leje af højtalere i København til billige priser!

Få Danmarks største udvalgt i leje af højtalere i København hos os! Lej anlæg og lej festlys for at pifte festen op at stå, og så endda til billige priser over hele linjen.

Når du besøger vores hjemmeside finder du alt inden for leje af højtalere og anlæg, leje af mikrofoner og mixer, leje af lys til fest, røgmaskine og leje af projektorer i København. Afhent på vores lokale lager midt i hovedstaden og aflever udstyret tilbage mandagen derpå!
Alle vores udlejningsprodukter er med prisgaranti, hvilket betyder, at hvis du kan leje et sæt højtalere til fest et tilsvarende sted af tilsvarende kvalitet, så matcher vi selvfølgelig prisen med et smil og byder flere og glade kunder velkomne i landets største udlejning til fest.

Når du lejer anlæg og lys må du afhente det allerede torsdag og først returnere det igen om mandagen. På den måde har du muligheden for at få absolut mest udbytte for pengene og skal altså ikke retur med det lejede anlæg dagen derpå. Smart, synes vi!

Vi udlejer højtalere og anlæg samt lys og projektorer i København på Sjælland – se vores kæmpe udvalg i leje af højtalere i København her på siden.
Du vil opleve kvalitetsudstyr, nyt og pænt og nemt at bruge. Lej ydermere en røgmaskine, en projektor eller måske nogle lyseffekter, for at pifte din fest helt op! Valget er dit og vi har masser af fedt grej på lager til dig.

Udover udlejning af højtalere, tilbyder vi også alt inden for leje af LED-lamper, lyseffekter og røgmaskiner. Hertil kommer også udlejning af projektorer i København med tilhørende lærred.
Det hele er nemt at stille op og kan udføres af alle. Er der spørgsmål til opsætningen har vi lavet nogle rigtig gode video’er, der nemt viser hvordan man stiller højtalere og lys op, som du har lejet hos os.

Du vælger det ønskede udstyr direkte på vores hjemmeside – vælg ønskede dato for afhentning og aflevering – afhent højtalere, lys og meget andet på vores lager i København. Det er nemt og ligetil!
Så snart du har booket udstyret ser vi på vores lagerbeholdning den givne dag. Du modtager derfor ret hurtigt svar på, om vi kan håndtere din udlejning eller ej.

Vi har rigtig mange højtalerudlejninger i København, så vent derfor ikke længe med at leje højtalere i København. Vi bliver hurtigt udsolgt!

På vores udlejningslager i København os LejAnlæg.dk finder du Frederik, Philip og de andre gode drenge, der varetager vores udlejninger. Dette sker fra lageret ved LejAnlæg.dk, der er vores samarbejdspartner. De vil hjælpe dig med spørgsmål og information omkring det lejede anlæg og vise dig alt om, hvad udlejningen indeholder.

Lej højtalere i København lige her:
Østbanegade 41, kld
2100 Østerbro