Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Lej en mixer til at styre dine inputs til festen!
Du kan leje mixer her hos os – vi har flere slags til forskellige formål. Hvadenten du ønsker at leje en lille mixer eller en større mixerpult, så kan vi hjælpe dig. Vi udlejer mange mixere til bands og musikere, der er på farten og mangler en god mixer til koncerten i lokalområdet. Husk, at vores lokalområde dækker hele Danmark. Du kan nemlig finde os på både Fyn, i Århus, Aalborg, Kolding og København!

Se vores udvalg af mixere, klik her…

Udlejning til bands. Lej musikudstyr her hos os.
Langt de fleste af vores mixere lejes af bands og musikere, der mangler en mixer nu og her. Måske er de kommet afsted hjemmefra og har glemt den eller måske skal de leje alt deres grej her hos os, for at slippe for transporten af gearet. Hvadenten du hører under den ene eller anden kategori, så kan vi hjælpe dig med netop leje af mixer.
Udlejning til bands er populært og vi tilbyder smarte 8-kanals mixere med effekter, der dækker de mest simple behov. Lej en mixer her hos Lejfesten.dk!

Udlejning af små mixere:
Ønsker du at leje en mixer, der er lille, kompakt og blot skal bruges til at håndtere et par enkelte inputs eller 2 mikrofoner? Så har vi de smarteste små mixere med ganske få inputs. Lej en mixer i en sådan størrelse, hvis du blot skal bruge et par enkelte kanaler – måske skal du styre musik fra din telefon eller computer samtidigt med at du håndterer en mikrofon. En lille mixer fra Lejfesten er genial til formålet.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)