Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Når du besøger www.lejfesten.dk, finder du mange links på vores side til leverandører, samarbejdspartnere og ikke mindst rigtig gode fest-ideer. Vi tilbyder dig et hav af muligheder, ikke mindst når du skal leje højtalere. Her har vi lavet en liste over enkelte af de steder, hvor vi er at finde på det store internet og på Google. Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores mange lagre, når du mangler udstyr til festen og ser frem til at kunne hjælpe dig. Ligeledes vil vi anbefale dig at kigge nærmere på Alt til forfesten, som kan være inspirationsgivende til den rette stemning.

 

Du kan blandt andet se os her på Yelp!

Tag et kig på Lejfesten.dk på Yelp

Når Lejfesten ApS, udlejning af højtalere og festudstyr, udsender pressemeddelelser, sker dette igennem Send-Pressemeddelelse.dk.

Du vil kunne læse vores pressemeddelelser ved at klikke her. I vores højtalerudlejning finder du stort set udelukkende højtalere fra EV. Se deres udvalg af højtalere her og lad os høre, hvis du skulle mangle en helt bestemt type.

lej lydudstyr

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)