Vælg lager

Afhent selv (Gratis)

Få leveret (1.195,-)

Fladskærm 98"

Fra: 4.495,00 kr.

Lej en gigantisk næsten 100″ fladskærm til messen, mødet eller konferencen. Tilslut nemt din computer med HDMI eller et USB-stik direkte i fladskærmen for enkel fremvisning. Ved leje af denne 98″ fladskærm medfølger alt, hvad du skal bruge for at komme godt igang. Skærmens fod er monteret med hjul så du også nemt kan flytte den rundt.

✅  Nemt at tilslutte computer eller USB-stik
✅  4K UHD LED
✅  Skærmstørrelse 98″
✅  Stort og kraftigt stativ

Vi anbefaler at du tilvælger levering på denne skærm for korrekt håndtering og transport. 

Pointer

Med en pointer kan til tilslutte direkte til en computer med USB og skifte slides og meget mere trådløst.

Ståbord

Rundt ståbord - perfekt til at stille sin computer, et glas vand og dokumenter på, mens man taler.

Features for Fladskærm 98″

Findes i følgende butikker:
Århus (Boxit Brabrand)Boxit, Edwin Rahrs Vej 75, Brabrand, Danmark
Mandag: 16:00:00 - 17:00:00
Torsdag: 16:00:00 - 17:00:00
Odense (Langeskov)Agertoften 1, Langeskov, Danmark
Mandag: 14:00:00 - 16:00:00
Torsdag: 14:00:00 - 16:00:00
Ishøj (Storkøbenhavn)Baldersbækvej 8D, Ishøj, Danmark
Mandag: 15:00:00 - 17:00:00
Torsdag: 15:00:00 - 17:00:00
København (Østerbro)Østbanegade 41, kld
Mandag: 14:00:00 - 17:00:00
Torsdag: 14:00:00 - 17:00:00
Fredag: 12:00:00 - 14:00:00

Lej 100″ fladskærm – Perfekt til store præsentationer og events

Når du skal skabe den perfekte visuelle oplevelse til dit næste event, messe eller konference, er det essentielt med udstyr, der fanger opmærksomheden. Hos Lejfesten.dk tilbyder vi en imponerende 98″ fladskærm, der næsten måler 100 tommer – en størrelse, der vil efterlade et varigt indtryk på dine gæster.

Uanset om du planlægger en firmapræsentation, et produktlanceringsevent, eller en konference med mange deltagere, er denne fladskærm ideel til at sikre, at dine budskaber står skarpt og tydeligt frem. Lej 100″ fladskærm hos os, og få den ultimative visuelle løsning til din begivenhed.

Hvorfor vælge vores 98″ fladskærm?

Med en skærm på næsten 100 tommer tilbyder vi leje af de største og mest imponerende fladskærme på markedet. Her er, hvorfor du bør overveje denne skærm til dit næste arrangement:

  • Stor skærm, stor effekt: Med sin næsten 100 tommer store fladskærm er denne skærm perfekt til præsentationer, hvor det er vigtigt, at alle deltagere kan se og følge med, uanset hvor de sidder i rummet.
  • Skærmen kan bruges til alt muligt: Fra præsentationer og videovisninger til interaktive workshops og live streaming – vores 98″ fladskærm er alsidig og kan tilpasses enhver situation. Den leverer knivskarp billedkvalitet med fantastisk farvedybde, hvilket gør den til et oplagt valg til professionelle og sociale arrangementer.
  • Nem opsætning med ekstra hjælp: På grund af skærmens størrelse anbefaler vi, at vores professionelle team står for opsætningen. Denne skærm er ikke let at håndtere selv, men vores erfarne teknikere sørger for, at alt er klar til brug på dit event – for en lille merpris. Det giver dig ro i sindet og sikkerhed for, at teknikken fungerer optimalt.

Fleksibilitet og mobilitet

Vores 98″ fladskærm er designet med brugervenlighed og fleksibilitet for øje. Den leveres med en solid og stabil fod, der er monteret på hjul. Dette gør det nemt at flytte skærmen rundt på lokationen, så den kan placeres præcis der, hvor den giver den bedste synlighed for dine deltagere.

Selvom skærmen er stor, er den overraskende mobil, takket være dens hjul. Det betyder, at du nemt kan justere dens position under arrangementet, hvis behovet opstår. Og med den store fod sikres stabilitet, selv når skærmen flyttes.

Skræddersyet løsning til dig

Hos os forstår vi, at hvert arrangement er unikt. Derfor tilbyder vi fleksible lejeaftaler, så du kan vælge præcis den periode og de services, der passer bedst til dine behov. Når du vælger at leje en 100″ fladskærm hos os, tilbyder vi ikke kun udstyret, men også skræddersyede løsninger for levering, opsætning og teknisk support, hvis det ønskes.

Vi sørger for, at alt udstyr er i topstand, så du kan fokusere på det vigtigste – at levere en professionel og problemfri oplevelse for dine deltagere.

Perfekt til messer, konferencer og events

Leje af en 98″ fladskærm er en oplagt løsning til store arrangementer, hvor det er vigtigt at præsentere klart indhold for mange mennesker. Her er nogle af de events, hvor denne fladskærm vil gøre en forskel:

  • Messer: Tiltræk opmærksomhed til din stand med dynamiske videopræsentationer, produktdemonstrationer eller reklamekampagner. Den store skærm sikrer, at dit budskab ses og huskes.
  • Konferencer: Brug fladskærmen til at præsentere vigtig information, diasshows eller live stream oplæg fra hovedscenen. Deltagerne vil få en engagerende visuel oplevelse.
  • Fester og events: Til bryllupper, firmafester eller jubilæer kan fladskærmen bruges til at vise billeder, videoer eller live footage, så alle gæster kan følge med i festens højdepunkter.

Lej din 100 tommer fladskærm i dag

Hvis du har brug for at leje en stor fladskærm, er Lejfesten.dk din ideelle samarbejdspartner. Vores 98″ skærm er perfekt til events af enhver art, og med vores professionelle opsætningstjeneste kan du være sikker på, at alt kører gnidningsfrit.

Vi har mere godt på hylderne...

Mest Valgte
Fra: 1.995,00 kr.
Fra: 1.495,00 kr.
Mest Valgte
Fra: 1.995,00 kr.

FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål omkring din udlejning her

Du lejer udstyret henover en periode, da vi ikke har åbent på vores lagre hver eneste dag. Typisk har vi åbent mandage og torsdage – det betyder altså, at du kan afhente den ene dag og returnere den anden.

Har du brug for at leje udstyret i flere perioder – eller skal du bruge det på den dag, som det skal afhentes/afleveres, så siger du bare til. Vi finder selvfølgelig en løsning til dig!

I nogle tilfælde kan vi åbne specielt for dig. Vi har dog sat vores åbningstider efter, hvordan efterspørgslen normalt er.

Har du behov for at hente udenfor vores almindelige åbningstider på det enkelte lager, så kontakt os og vi forsøger at finde en løsning.

Vores udstyr kan som udgangspunkt ikke gå i stykker, hvis man bruger det rigtigt. Men selvfølgelig kan der ske ting noget uforudsigeligt.

Lejfesten.dk kan ikke passe på udstyret, når du har lejet det. Det skal du selv gøre!

1. Vær opmærksom på ikke at lave skader ved transport!
2. Lad være med at spille for højt!
3. Pas på hændelige uheld!

Ganske kort fortalt er det dit ansvar at passe på udstyret. Du er erstatningspligtig ved skader, misligholdelse, defekter og manglende udstyr. De fleste forsikringsselskaber dækker med en almindelig indboforsikring det udstyr, som du lejer hos os. Undersøg omstændighederne med dit forsikringsselskab, hvis du er i tvivl.

Som regel har vi altid udstyr på hylderne. For at finde ud af, om udstyret er ledigt, skal du gennemføre din ordre.

Så snart, at vi modtager den, gennemgår vi din bestilling og du får besked på SMS og mail. Mere end 95% af vores ordrer godkendes inden for ganske få timer.

Vi giver dig flere forskellige muligheder for, hvordan betalingen kan foregå.

1. Du kan betale nu ved bestilling. Vi trækker først pengene når din udlejning starter.
2. Du kan betale ved ahentning eller når vi leverer dit udstyr. Her tager vi som udgangspunkt MobilePay.
3. Du kan betale på faktura imod et fakturagebyr.

Gem og del kurv
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et link. Du, eller enhver med linket, kan bruge det til at hente din indkøbsvogn til enhver tid.
Tilbage Gem og del kurv
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)